Каталог товарів
Кошик Порівняння
17.07.2019 22:44

Тумба під телевізор в інтер'єрі

Основною складовою практично кожної вітальні є телевізор. Виконує він не лише розважальну функцію, а й стає невід'ємною складовою загального оформлення. Давайте розберемо детальніше, як підібрати тумбу під ТБ, відштовхуючись від дизайну та проектування приміщення.

Кольорова гамма

Щоб тумба раціонально вписалася у загальне оформлення приміщення, приділіть належну увагу її відтінку. Тут необхідно врахувати прості правила дизайну: ідеально гармонує срібляста техніка з темним склом, а техніка з корпусом темного кольору гармонійно виглядатиме на прозорому склі. Пам'ятайте, апаратура, що стоїть на тумбочці, повинна не зливатись з фоном, а виділятися.

Дизайн та матеріал

Вид матеріалу, який був використаний для створення тумби , здатний вплинути не тільки на її якість та вартість, а й на те, як модель виглядатиме у загальному оформленні. Дешеві тумби найчастіше виготовляють із ДСП та МДФ. Для виготовлення елітних моделей використовують натуральне дерево або скло. Пам'ятайте про безпеку: беріть тумби зі склом товстішим.

Для габаритних телевізорів слід вибирати ТВ-тумби, товщина скла яких становить 6 мм і більше. Завдяки цьому ви не тільки забезпечите надійність розміщення техніки, а й забезпечите її більш естетичним виглядом. Вирішивши придбати тумбочку, не забувайте, що ви купуєте не тільки функціональний предмет інтер'єру, а й складову дизайну, тому слідкуйте за тим, щоб вона гармонійно влилася у загальну картину.

Висота тумби

Перш ніж придбати будь-який предмет інтер'єру, потрібно визначитися з його габаритами. Це необхідно, щоб меблі ідеально влилися в призначене для неї містечко і для максимально зручної експлуатації. У магазині SunDay можна вибрати та замовити тумбочку під телевізор різних розмірів.

Але обговоримо, яка модель підійде більше: висока чи низька? Тут варто врахувати і дизайн і звернути увагу на нюанси. До цих нюансів, що потребують уваги, відноситься диван. Нині стали популярними низькі м'які варіанти. Звичайно, в цьому випадку, і тумбочка повинна бути низькою, щоб час проведення за телевізором було максимально зручним і не призвів до погіршення зору.

Остерігатися, що при низькій висоті тумба може не вмістити всю потрібну техніку, не потрібно. Виробники подбали про це, зробивши такі меблі глибокими і місткими. Але ці тумби будуть доречні лише при невеликій діагоналі телевізора і якщо диван розташовується на достатньому від підлоги рівні. Також низькі тумбочки експлуатуються для зберігання потрібної техніки, книг, преси та інших дрібниць. Високі моделі, найчастіше, вужчі. Але над їх виробництвом працювали професіонали, прагнучи виготовити надійні, ергономічні та красиві меблі. Так що в цьому питанні відштовхуйтеся від висоти дивана та особистих уподобань.

Які тумби можуть бути

Придбати тумбу під ТБ з натуральної деревини, означає продемонструвати, що ви гідно оцінюєте якість, надійність і стиль у всьому. Такі меблі мають кілька видів:

• Тумба-комод. З назви вже зрозуміло, що вона одночасно виконує пару ролей: підставка під телевізор, простір для зберігання потрібних дрібниць.

• Шанувальники мінімалізму оцінять модель-столик, яка оснащена декількома секціями для апаратури в нижній частині.

• Належну увагу варто приділити кутовим тумбам, які стануть ідеальним варіантом для невеликих віталень. Адже найрідше саме кут приміщення задіяний.

Сучасний асортимент тумбочок великий та різноманітний. Щороку виробники виготовляють безліч нових моделей, здатних здивувати клієнтів своїм зовнішнім виглядом та технічними характеристиками. Крім того, вони виконуються в різних кольорах: їх забарвлюють в ідеально білий колір або в відтінок натурального дерева. Вибирати лише вам!

Поділитися:
Додати коментар Додати коментар
Олександр
Олександр 13 июля 2017

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Підпишіться
на самі
корисні НОВИНИ

підпишіться на нашу розсилку та станьте одним із перших, хто буде в курсі всіх наших новин.