Каталог товарів
Кошик Порівняння
08.08.2017 15:58

DLT 2017: найбільша в Україні виставка тенденцій в інтер'єрі

Меблева виставка у Києві

Desing Living Tendency 2017 є найбільшою виставкою в Україні , на якій до уваги відвідувачів представлені найсвіжіші та найпопулярніші тенденції в оформленні інтер'єрів. Також тут надається різноманітні види меблів для

  • - вітальні,
  • - спальні,
  • - дитячої,
  • - Передпокій,
  • - Офісів,
  • - кухонь,
  • - Садів.

І це далеко не весь перелік. Щороку, восени року, до Києва з'їжджаються професіонали з багатьох областей країни для того, щоб ближче познайомитися з новітніми колекціями, сучасними рішеннями та різними тенденціями, які видаються найвідомішими зарубіжними та вітчизняними компаніями. Дизайн меблів на цій виставці дивує красою та різноманітністю кольорів та стилів. Представники нашого інтернет-магазину Сандей відвідали цей захід, і тепер ви можете побачити фото найкрасивіших дизайнерських рішень.

За ті роки, які Design Living Tendency існує, вона встигла збільшити кількість наданих категорій, а вже сьогодні ця виставка не є звичайною демонстрацією меблів, це величезна платформа для відбору контактів та підпису досить прибуткових контрактів із фахівцями (учасниками меблевої виставки), які знають усі про інтер'єрний ринок.

Що пропонувала меблева виставка до уваги своїх гостей

До послуг великих компаній, виставка меблів 2017 року пропонувала ідеально організовану подію, що сприяє просуванню будь-якого бізнесу та його просування як в Україні, так і за її кордоном. Представники нашого інтернет магазину Sunday відвідали виставку, яка проходила цього року, і ми можемо підтвердити, що це просто грандіозна подія, яку зобов'язаний відвідати кожен, хто бажає побачити ринок меблів у найсучаснішому та наймоднішому його прояві. Тут представлені всілякі каталоги меблів 2017 року , а учасники меблевої виставки - шановні представники величезних фурнітурних мереж.

Епіцентром комунікації виступив театр дизайну, темою інсталяції якої стала "Теорія Велика Вибуху". Саме вона має тісний зв'язок із предметним дизайном України та його місцем у світовому оформленні. Популярні спеціалісти дизайну провели форуми, низку семінарів, майстер-класів та захоплюючих презентацій. На свято було запрошено італійську гуру архітектури, яка розповідала все про різні тонкощі готельного дизайну. Сімоне Мікеле пропонував охочим лекцію "Оформлення готелю як шедевр", яку із задоволенням прослухали і ми, представники інтернет магазину Сандей.

Платформи, конференції та конкурси меблевої виставки в Експоцентрі

Також до уваги відвідувачів та учасників було надано шикарну платформу під назвою "Серце українського оформлення". Саме тут запропоновано подивитися на ексклюзивні колекції предметів домашнього затишку. Кожен дизайн меблів було розроблено відомими українськими архітекторами. А за основу було взято малюнки вихованців дитячого будинку. Програма конференції "Стратегія розвитку меблярів України" містила виступи представників таких програм розвитку, як ООН, Банку Розвитку та Реконструкції Європи та Офісу з просування експорту. Також саме тут було підбито результати такого конкурсу, як Maniglia Nuova 2017 та презентовано український конкурс дизайнерів, які оформляють меблі з дерева.

Поділитися:
Додати коментар Додати коментар
Олександр
Олександр 13 июля 2017

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Підпишіться
на самі
корисні НОВИНИ

підпишіться на нашу розсилку та станьте одним із перших, хто буде в курсі всіх наших новин.