Каталог товарів
Кошик Порівняння
08.08.2017 15:58

Ключові поради щодо вибору стильної кухні

Кухня є серцем вашої квартири і тому дуже важливо підібрати бездоганний гарнітур. Абсолютно не важливо які розміри у вашої кухні, чи вона маленька, чи велика, завдяки широкому асортименту сучасного ринку, кожен зможе облаштувати її так, як завгодно серцю. А редакція нашого інтернет-магазину Сандей може не тільки запропонувати вам цей найбільший вибір, але і знає багато про те, як правильно розташувати шафи, якому матеріалу віддати перевагу і який колір більше підійде для кухні. І зараз ми з вами поділимося цією корисною інформацією.

Що потрібно враховувати під час вибору кухні?

Абсолютно будь-яка господиня скаже, що хотіла б бачити своє так зване робоче місце атмосферним і затишним. Завдяки величезному асортименту, зараз можна підібрати кухню за будь-якою перевагою, але перед тим, як зупинити свій вибір на одній єдиній, дайте відповідь на такі питання:

  • - На яку кількість мешканців вона буде розрахована?
  • - Чи зможе одночасно кілька людей готувати їжу?
  • - Як часто ви снідаєте/обідаєте тут і скільки людей сидітимуть за столом одночасно?
  • - Чи часто ви займаєтеся приготуванням? Можливо, з ранку ви лише п'єте каву, обідаєте на своєму робочому місці, а вечеря не завжди входить у ваш раціон. Може, ви готуєте лише у вихідні?
  • - Що ви найчастіше тут робите? Готуйте, їсте чи дивіться телевізор і сидите з гостями?
  • - Який колір для вас кращий? І тут підбирайте колір кухні не тільки виходячи зі своїх переваг, зверніть увагу на освітлення, колірну гаму стін, підлоги та стелі.
  • - Які побутові прилади ви плануєте розміщувати?
  • - Як ви хочете облаштувати свою робочу зону?

Давши собі відповіді на всі ці питання, ви набагато чіткіше зрозумієте, чого бажаєте від кухні та на що звертати увагу при її виборі.

Який стиль кухні підібрати ?

Розглядаючи різні фото хороших кухонь в інтернеті або побувавши в кількох меблевих магазинах, ви, швидше за все, зупинилися на одному, ідеальному для себе варіанті. Але може бути і таке, що різноманітність моделей, фактур і запропонованих кольорів просто збила вас з пантелику. Тоді тут варто розглянути фото кухонь певних стилів і, перш за все, зрозуміти в якій стороні шукати ідеальний для вас варіант.

Як виглядає кухня у класичному стилі? Зупинившись на цьому стилі, ви створите дизайн, який ніколи не вийде із моди. Найчастіше такі гарнітури зроблені з дерева, вони важкі, різьблені та дуже гарні. Так, цей варіант на віки-вічні, але далеко не кожна сім'я має такі фінансові можливості. Але зараз можна підібрати кухню в такому стилі, де гарнітура виготовлена зі МДФ, що обійдеться набагато дешевше і дуже нагадуватиме натуральне дерево. Вибравши класику, ви створите атмосферу спокою, витонченості і навіть солідності в цьому приміщенні.

Як облаштувати кухню у стилі модерн? Цей напрямок - один із найпопулярніших. Завдяки такому стилю ви легко оновите кухню і не мучитиметеся питаннями, як правильно її розмістити . Вона створена насамперед для зручності. Тут продумано все, від вбудованої техніки, що ідеально підійде для дизайну маленької кухні , до багатофункціональної робочої зони і комфортного місця для прийому їжі. Непотрібних аксесуарів у цьому дизайні просто не існує, а підібрати колір не складе труднощів, адже на сайті Sunday запропоновані всілякі комбінації. Вбудована кухня такого стилю у квартирі стане справжньою родзинкою.

Кухня інтер'єру в стилі кантрі. Тут лідирують дерев'яні фасади, плетені стільці , бездоганні фіранки та милі серветки. Люди, які віддають перевагу домашньому затишку, віддадуть свій голос саме за такий варіант кухні. В оформленні найчастіше зустрічається вбудована кухня . Цей дизайн дуже простий і затишний, і він займає топові позиції в рейтингах найпопулярніших кухонь 2017.

Як облаштувати кухню в будинку в стилі хай-тек?   Такий варіант є повною протилежністю до попереднього. Тут лідирують скло, метал, фарбовані фасади та сучасна техніка. Ніяк приємних дрібниць тут немає, адже ця зона не повинна бути захаращеною. Може здатися, що така кімната буде холодною та непривітною?! Так ось, ні, вона дуже зручна для господарок своєю багатофункціональністю, і крім цього, затишна та простора.

Хто допоможе правильно підібрати кухню?

Відповіді на питання " як вибрати хорошу кухню " шукають серед порад професіоналів . Саме вони можуть підказати, як облаштувати маленьку кухню, як її правильно розташувати. Також деякі дизайнери, відштовхуючись від бажання збільшити простір, можуть запропонувати вам поєднати її разом із вітальнею, що у 2017 році почало набирати популярності, а у 2018 році продовжить набирати обертів. Виходячи з квадратури приміщення , професіонали порадять вам, як правильно розрахувати кухню , без шкоди для простору. І, звичайно, запропонують вам фото сучасних дизайнів інтер'єрів .

Поділитися:
Додати коментар Додати коментар
Олександр
Олександр 13 июля 2017

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Підпишіться
на самі
корисні НОВИНИ

підпишіться на нашу розсилку та станьте одним із перших, хто буде в курсі всіх наших новин.